Handels og leveringsbetingelser

FRAGT & EKSPEDITIONSGEBYR
Alle bestillinger sendes med et fast gebyr på kroner 70,00 i hele Danmark. Levering sker i samarbejde med GLS eller PostDanmark.
Fragt priser til Sverige, Norge, Tyskland, Grønland og Færøerne efter aftale kontakt os på: in**@ma***************.dk

LEVERING
Leveringstiden er normalt 2-5 hverdage. Levering af varer anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Såfremt du ikke er på adressen på leveringstidspunktet, vil du modtage en seddel fra GLS eller PostDanmark om hvor/hvornår du kan afhente varerne. HUSK!  at du har mulighed for at indtaste en anden leveringsadresse end din hjemmeadresse, f.eks. til arbejdspladsen, så sparer du turen til posthuset.

BETALING
Alle betalinger kører via Stripe, du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro og JCB. Ingen kort-data kommer nogensinde i vores besiddelse. Efter du har indtastet dine kortdata bliver de sendt via en sikker forbindelse – uden vi kan se dem. Dette er for din sikkerhed. Ønskes anden form for betaling, så tag direkte kontakt til: in**@ma***************.dk

RETURRET
Vi tilbyder 10 dages fuld fortrydelsesret og returret. Det betyder at hvis du fortryder, er du til enhver tid berettiget til at få pengene retur eller bytte din vare til en anden. Det eneste som det kræver, er at du sender varen tilbage i originalemballage og at varen er 100% intakt samt div. beviser skal medsendes inden for 10 dage. Varen skal sendes retur til: Magasin Stewardess Eftf. Kastruplundgade 9, 2770 Kastrup

Tilbagebetaling sker via debitering på dit kreditkort. Der går ca. 5 dage (fra vi har modtaget varen retur) hvis du har betalt med kreditkort med øjeblikkelig debitering og 30 dage hvis dit kreditkort er med forsinket debitering.